Celrubber EPDM

Zoek je naar een betrouwbare webshop om celrubber EPDM te bestellen? Dan ben je bij ikzoekrubber.nl helemaal aan het juiste adres! Wij beschikken over plaatrubber in verschillende diktes. Deze zijn leverbaar in de volgende rubberkwaliteiten: CR, EPDM, NBR, SBR en SBR met inlaag. De rolbreedte van onze plaatrubberrollen is 140 cm. Maximale rollengte is 10 meter tot en met 6 mm dikte. Vanaf 8 mm tot 15 mm is de maximale rollengte 5 meter.

Kunnen wij al iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar celrubber van EPDM? Wacht niet en bekijk dan direct het assortiment in onze webshop voor meer informatie.

Celrubber EPDM online bestellen? Bij ons kan het!

De start van de webshop ikzoekrubber.nl is gestart in 2017. Door de ontwikkelingen binnen het bedrijf is de bouw van de website meerdere malen aangepast en omgegooid. Sinds 2019 is de website volledig functioneel online te bezoeken. Door het feit dat de webshop een relatief nieuw onderdeel is zijn wij altijd geïnteresseerd in verbeterpunten en opbouwende kritiek, die je kunt mailen naar info@ikzoekrubber.nl.

Je kunt bij ons een bestelling plaatsen met behulp van de bijbehorende artikelnummers. De betaling van een bestelling kan ook in onze webshop worden uitgevoerd, die uiteindelijk verwerkt wordt door een veilige en betrouwbare derde partij. Wanneer de bestelling is afgerond gaan onze medewerkers direct aan de slag om jouw bestelling compleet te maken en wordt het vervolgens vervoerd tot aan jouw voordeur.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar celrubber EPDM óf heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens bij ikzoekrubber.nl!